Freedom Café

coffee shop

Freedom Cafe är meningen att bli det lokala cafeet där man kan avnjuta bakverk och kaffe av världsklass. Men också en plats där framförallt män som söker efter tillfällig tillfredsställelse i sex kvarteren kan få en chans att uppleva Jesus. Det första cafeet är meningen att öppnas i slutet av år 2018 och kommer att vara beläget i ett av Thailands värsta ”red light district” Patong.

Vi inser att för att få bukt med prostitution och människohandel så måste också efterfrågan minskas. Därför är det viktigt för oss att vara tillgängliga i den miljön för att erbjuda ett alternativ som kan ge tillfredställelse för evig tid.

Självmordsstatistiken ibland utlänningar i Thailand är svindlande, vi ser nästan ett självmord i veckan här i Phuket, där offret är expatriat eller turist. Många som kommer lämnar ett trasigt förhållande eller andra svåra omständigheter bakom sig och söker sig en nystart i Thailand. Ofta är detta bara en illusion och när kulturella svårigheter, alkohol, droger och tillfällig sex har satt sin prägel blir problemen man lämnat bakom bara större och man faller in i depression.

Vi vill erbjuda män en chans att byta en trasig livsstil till ett liv i seger, frid och kärlek genom vår Herre Jesus Kristus. Fredom Cafe skall vara en fristad där man kan få någon att tala med och få förbön. Få möta någon som förstår och inte fördömer, någon som vandrar med dig och inte tar avstånd från dig.

Vi behöver din hjälp för att lyckas med detta, en byggnad i Patong är väldigt kostsamt och därtill kommer inredning, maskiner osv.

Vill du vara med att ge en gåva till detta projekt följ länken och märk din betalning Freedom Cafe.

Gåva till Freedom Cafe